Rani check-in

Rani check-in

Nudimo Vam opciju za RANI CHECK-IN sa ukrcajem na brod do 14.00 sati!! RANI CHECK-IN uslugu morate obavezno rezervirati 7 dana ranije po cijeni od f 180 EUR, platiti se može u bazi ili prije dolazka bankovnim transferom!

Molimo Vas da imate na umu da broj RANIH CHECK-IN paketa je ograničen i isto tako ovian o check-out izvještaju od prethodnog čartera ( veča oštečenja na plovilu ili neispravnosti koj mogu biti otkrivene na motoru ili opremi mogu imati rezultat da se brod ne može pripremiti do 14:00 sati ).

U slučaju da ste naručili RANI CHECK-IN uslugu koja ne može biti izvršena radi gore navedenih razloga, vaša uplata za RANI CHECK-IN bit će Vam isplaćena natrag.

NCP & mare je član SAFE STAY IN CROATIA & SAFE TRAVELS projekta tako da možete biti sigurni da naše osoblje i čarter flota će Vas dočekati spremni prema najvećim standardima udobnosti i sigurnosti.

Diners Club International Visa MasterCard Maestro Discover Dinacard MasterCard® SecureCode™ Verified By Visa
Ova stranica koristi kolačiće, nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Slažem se.